Китаїво '16


Пісня равлика, що помирає.

Нащо таки виклики наприкінці сезону? Проста технічно але дуже важка фізично траса?  Трасса що найменш підходить для мене. Из великим перепадом висот з пекельним градієнтом. Але їхати треба бо ЛКУ, бо Київ.
Як ускладнити собі гінку? Треба запізнитись, треба мати якийсь технічні негаразди і треба не тренуватись.  И не мати гелів для живлення, бо це занадто просто. Усе зроблено. Колодки на передніх гальмах стерті, ланцюг улітає у шпіци, усе чікі-пікі.

Отже приїхав за 15 хвилин, і вже старт. Добре що забув пульсометр бо мабуть злякався би його показників. В очах темніє. Це бесперечно, не мій день. І ще усі уїхали кудись уперед. 


На переїзді дереві на початку великого спуска вилітає фляга. Ну а нащо мені вода? І ще я вже сам викинув (і потім забув про неї) флягу з запаскою. Наприкінці спуску намагаюся когось обігнали і улетаю у канаву бо гальм - то нема! На желобі чувак з стрічкою кадейл необережно обігнав і довелося йти пішки. Передфінішний торч теж пішкі бо його ще долати п'ять  раз (так я думав). О! Виявляється що шість, після проїзду старту. 33 ти 33. І останній. От і добре. Буду їхати своїм темпом тікі би доїхали. 


 Дуже хочеться пити. Види нема, увімкнути велику зірку сзаду не можу бо улітає у шпиці. Їду. На галявині добре допоміг механік Велопланети і підкрутив обмеження переклюку. Хоч можу включити велику передачу. І ще встиг сьорбнути води з баклахи. Наче б то и добре. Накрапує дощик помаленьку. І вже якийсь 27 чи що. По жолобу важко, добре що Богдав вітдав свою флягу увверху. А потім ще Іра попоїла на галявині. Наздоганяють лідери на коло. О клас он лайн трансляція гінки прям з місця події). Бачу хто де. І ще гладячи! 


Нечувана річ для МТБ гонок! Більшість стоїть на пекельному (вибачте ченці) торчку, і ти проповзаєш крізь них як равлик, що помирає. П'ятий підйом зовсім тяжко а в ще планував хоча б один раз його виїхати…

Але шосте коло більш менш. Я вже когось обігнав и якийсь 26. Зате не пригадав з покришками и Рокет рон в умовах дощику що крапає тримав наче звір вгризаючись в грунт.


Але на спуску таки пробіл його до ободу і довелось підкачувати. 


Закатився 26. Чай, бутери. Тепла картка. Дякую друзям за велику і дуже необхідну підтримку.





Ще трохи фото:
крутезний узвіз до ставка 

Вертольоти:






Немає коментарів:

Дописати коментар